Servicii

Blănița animalelor trebuie tunsă constant atât din motive de igienă cât și aspect. În funcție de rasă, dimensiunea și temperamentul cățelului tunsul se efectuează cu mașina, foarfeca sau ambele. Odată cu tunsul se îndepărtează și anumite corpuri străine din aceasta (scaieți, etc) și se descâlcește blana încurcată.

 

Tunsul vine obligatoriu într-un pachet cu spălare pentru ca la final aspectul animăluțului să fie unul perfect, să se îndepărteze resturile de blănița rezultate din tuns și totodată pentru a se vedea un rezultat clar al operațiunii.

Spălarea animăluțului este recomandată a se face destul de des, pentru a păstra animalul cât și stăpânii sănătoși. Dacă un câine ce stă în curte poate fi spălat și la 1-2 luni, un câine ce stă într-un apartament și poate chiar doarme în pat cu stăpânul trebuie spălat cel puțin odată pe lună ( efectiv, câinele se murdărește și capăta un miros neplăcut la 2 săptămâni de la spălare).

 

Pentru spălare utilizăm șampoane speciale pentru animăluțe. În funcție de culoarea blănii putem folosi un produs specific acesteia.

 

Spălarea la salon este recomandată deoarece pe lângă produsele speciale, personalul cunoaște procedura foarte bine iar operațiunea se desfășoară foarte rapid și fără probleme pentru animăluț (ex. fără a-i intra apă în urechi).

Retușarea este recomandată o dată la 30 de zile pentru a oferi un refresh patrupedului tău. Astfel, între ședințele de tuns, cățelul tău are nevoie de o îngrijire constantă care presupune spălarea, curățarea blănii și tăierea unghiilor. Acest pachet este destinat zonei capului, a piciorușelor și zona inghinala, pentru ca la final patrupedul tău să arate de nota 10.

In constructie…

Pisicilor le place sa fie curate si sa aiba blana ingrijita, in caz contrar, acestea pot fi stresate. Prin urmare, tunsul ajuta la consolidarea legaturii cu proprietarul caruia ii va acorda mai multa incredere.

 

Majoritatea isi tund pisicile pentru a scapa de parul de prin casa. In special in perioada naparlirii, cand pisica isi lansa blana si fire de par peste tot.

 

Pentru anumite rase precum: persane, maine coon, norvegiana, angora, birmaneze etc. Tunsul parului este indispensabil.

Campionul tau merita toata grija si atentia ta, dar si a noastra! Va oferim si servicii individuale.

Efectuează o programare online la salonul Life Pet, simplu și rapid!